Over ons

Wij zijn een kleinschalige, hobbymatige fokker in Zwijndrecht (Zuid-Holland). We hebben al 20 jaar Tibetaanse Terriërs en zijn enorm gek op dit ras met hun vriendelijke, speelse en intelligente karakter.


Daarom hebben wij enkele jaren geleden besloten om zo af en toe zelf een nestje voort te brengen. Karakter en gezondheid zijn voor ons enorm belangrijk. Onze combinaties zijn dan ook uitgebreid getest. Ze zijn getest op mogelijke erfelijke aandoeningen en heeft er een ECVO, HD en Patella onderzoek plaatsgevonden. Ook is er DNA afgenomen. Onze pups zijn dus gefokt volgens de richtlijnen van de TTCN (Tibetaanse Terriër Club Nederland) waar wij bij aangesloten zijn. Daarnaast zijn wij lid van de EGCN (Eerste Gezelschapshonden Club Nederland). 


Naast gezondheid wordt er ook rekening gehouden met het karakter. Wij vinden het belangrijk dat wij naast gezonde honden, ook blije en vriendelijke honden voortbrengen. Onze pups groeien op in de huiselijke kring. Daardoor zijn ze op jonge leeftijd al gewend aan alle geluidjes die bij een gezinsleven horen en al goed gesocialiseerd.


Onze pups mogen met 8 weken het vertrouwde nest verlaten en gaan zij naar hun nieuwe gouden mandje. Ze gaan bij ons weg met een koopcontract, Europees paspoort en stamboom. Ook zijn ze gechipt, ontwormd en hebben ze hun eerste enting ontvangen. Tevens is hun DNA afgenomen door de Raad van Beheer.


Je ontvangt tijdens het wachten op jouw pup uiteraard foto's en updates. Daarnaast krijg je een leuk puppy pakket met daarin ook informatie over het opgroeien, de voeding en voeding die ze van huis uit hebben gekregen. Een betere start kunnen ze niet krijgen!


Veel kijkplezier op onze website. Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op.


Groetjes,

Ron & Romana van Bochove

Heb jij interesse in één van onze pups vul dan het contactformulier in via deze link. Of neem gemakkelijk telefonisch contact met ons op 0612062074.


BELANGRIJKE INFORMATIE


Waarom kies je een hond mét een stamboom?


Ze zijn duurder, je moet soms langer wachten en niet alleen de hond maar ook jij moet aan voorwaarden voldoen. Klinkt als veel gedoe voor een pup, maar je hebt er zoveel profijt van nu én in de toekomst. Op de website van de Raad van Beheer leggen ze je graag het belang uit van een hond mét een stamboom.

KLIK OP LEES VERDER om te lezen waarom.